Λευτεριά στον Slavian!

slavian

Από την ιστοσελίδα των Σουηδών εθνικιστών «Nordfront» πληροφορηθήκαμε ότι συνελήφθη από τις Νορβηγικές αρχές ο γνωστός υποδιοικητής του τάγματος ειδικών επιχειρήσεων «Rusich», Yan Petrovskiy, γνωστός με το nom de guerre «Veliki Slavian». Ο Υan είναι Ρώσο-νορβηγικής καταγωγής, είχε μεταναστεύσει μικρός στη Νορβηγία με την οικογένειά του και ειχε υπηρετήσει σαν επαγγελματίας οπλίτης στο επίλεκτο τάγμα του νορβηγικού στρατού «Telemark».

Ο Yan είναι γνωστός για τις εθνικοσοσιαλιστικές του πεποιθήσεις και για την φιλία του με τον διάσημο Νορβηγό μουσικό και πολιτικό σχολιαστή Varg Vikernes. Όταν ξεκίνησαν τα γεγονότα στην Νέα Ρωσία, ο Yan αποφασίζει να βοηθήσει εμπράκτως τους συμπατριώτες του στον αγώνα τους για επιβίωση και αυτοδιάθεση (είναι γνωστό ότι οι αντιφασίστες Ουκροχαζαροι σχεδίαζαν την «ουκρανοποίηση» των Ρώσων της Αν. Ουκρανίας).

Όταν δημιουργείται η Rusich, μια καθαρά και ανοικτά εθνικοσοσιαλιστική μονάδα, ο Slavian ενώνεται μαζί τους και με την βοήθεια του Bednov μετατρέπουν την μονάδα σε μονάδα ειδικών επιχειρήσεων.

Η ε/σ Rusich μαζί με τους μοναρχικούς Κοζάκους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σωτηρία του Lugansk. Η Rusich ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Ουκρανών, ενώ είχε αποκτήσει μεγάλη συμπάθεια από τον απλό κόσμο του Lugansk (μια περιοχή παραδοσιακά «κόκκινη»). Η Rusich είχε συγκρουστεί ανοικτά με τον εγκάθετο Ιουδαίο του Κρεμλίνου, ολιγάρχη και νεομπολσεβίκο, Igor Plotnitsky. Ο Plotnitsky είχε κατηγορηθεί από την Rusich για λαθρεμπόριο και μαύρη αγορά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την δολοφονία του Bednov από τους πραιτωριανούς του Plotnitsky. Η Rusich μετά την δολοφονία του Bednov έμεινε για αρκετό καιρό στο μέτωπο. Με μηδενική βοήθεια από το καθεστώς Plotnitsky και με βοήθεια μόνο από τους Κοζάκους και τον απλό κόσμο, η Rusich συνέχισε να είναι ο φόβος και ο τρόμος των Ουκρανών. Όταν όμως οι μαχητές της Rusich κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν περισσότερο από τον Plotnitsky και τα τσιράκια του της Zaria παρά από τους Ουκρανούς, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το μέτωπο.

Ο Slavian ως γνήσιος Βάραγγος αποφάσισε να αφήσει την ασφάλεια της Αγίας Πετρούπολης και να ταξιδέψει στην Νορβηγία όπου βοήθησε να δημιουργηθεί το Νορβηγικό παράρτημα των «Soldiers of Odin», μια οργάνωση από νέους εθνικιστές που δρα στην Βόρεια και Δυτική Ευρώπη σαν ασπίδα προστασίας των γηγενών Ευρωπαίων απέναντι στην αυθαιρεσία και επιθετικότητα των λαθροεισβολέων.

Με την ηγεσία του Slavian οι «Soldiers of Odin» της Νορβηγίας είναι το πιο επίφοβο αλλά και το πιο πειθαρχημένο παράρτημα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί ο Slavian στο στόχαστρο της επίσημης νορβηγικής κυβέρνησης. Με την αιτιολογία ότι δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής του, συνελήφθη και ενώ αρχικά ήταν να απελαθεί στην Ρωσία, μετά την αίτηση των Ουκρανοχάζαρων, κινδυνεύει να εκδοθεί στην Ουκρανία όπου κατηγορείται σαν τρομοκράτης και εγκληματίας πολέμου.

Αν συμβεί το δεύτερο, αυτό σημαίνει την σίγουρη θανατική καταδίκη του συναγωνιστή μας. Για εμάς ο Yan Petrovskiy αποτελεί πρότυπο πολεμιστή και πολιτικού στρατιώτη και στεκόμαστε στο πλευρό του. Όπως στεκόμαστε και στο πλευρό του άλλου μεγάλου μαχητή της Νέας Ρωσίας Rafael Lusvarghi που αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται φυλακισμένος στα Ουκρανικά κάτεργα.

Περιμένουμε ότι ο Putin, ή τέλος πάντων το καθεστώς Putin, θα αφήσει τα πολιτικά παιχνίδια και τις «σοβιετικές» αγκυλώσεις και θα βοηθήσει τους συναγωνιστές μας. Ευκαιρία είναι άλλωστε η Ρωσική κυβέρνηση να κερδίσει συμπάθειες στις τάξεις των πραγματικών δυτικοευρωπαίων εθνικιστών. Ελπίζουμε να μην διαψευστούμε για μια ακόμη φορά.

Τη στιγμή που οι ορντινάτσες των Ιουδαίων, όπως ο διοικητής του Azov – Andriy Biletsky, αποτελούν επίσημους συνομιλητές της Ε.Ε και των Η.Π.Α, οι αληθινοί Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές φυλακίζονται ή δολοφονούνται!

Μεταφράσαμε και σας παραθέτουμε την είδηση όπως αυτή παρουσιάστηκε από τα Νορβηγικά μέσα μαζικής «ενημέρωσης».

«Η Νορβηγική αστυνομία συνέλαβε έναν Ρώσο πολίτη που ζούσε στο Tønsberg αλλά είχε πολεμήσει στην φιλορωσική πολιτοφυλακή στην ανατολική Ουκρανία. Ο Yan Petrovskiy πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Νορβηγίας και ανακλήθηκε η άδεια παραμονής του στην Νορβηγία. Αυτό άνοιξε τον δρόμο στην αστυνομία για να συλλάβει τον εικοσιεννιάχρονο Petrovskiy που πρωτοήρθε στην Νορβηγία ως έφηβος. Νορβηγικός ραδιοφωνικός σταθμός (NRK) ανέφερε ότι ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Petrovskiy στο σπίτι του στο Tønsberg το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε εκεί διατηρώντας στενές σχέσεις με την Εθνικιστική οργάνωση «Στρατιώτες του Odin» οι οποίοι ανέλαβαν και τις αμφιλεγόμενες περιπολίες σε πολλές μικρές και μεγάλες Νορβηγικές πόλεις κατά την διάρκεια της αθρόας εισροής μεταναστών.

Φωτογραφίες του Petrovskiy να ποζάρει με όπλα και πυρομαχικά έχουν ανέβει σε κοινωνικά δίκτυα και ο ίδιος έχει αναφέρει ότι ταξίδεψε αρκετές φορές μεταξύ Νορβηγίας και Ουκρανίας για να πάρει μέρος στις μάχες. Επίσης έχει ποζάρει δίπλα σε ένα καμένο πτώμα ενός Ουκρανού στρατιώτη και έχει δηλώσει σε εθνικιστική ιστοσελίδα ότι: «είτε η Ρωσική σημαία είτε αυτή της Ε.Ε θα κυματίσει στην ανατολική Ουκρανία. Αποφάσισα να λάβω μέρος ως εθελοντής στον πόλεμο». Πολέμησε εναντίον των Ουκρανών μέσα στο ίδιο το έδαφός τους, σε μια σύγκρουση που καταδικάστηκε από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε, τους Νορβηγούς και Ουκρανούς αξιωματούχους και πιο πρόσφατα από τον πρόεδρο της Ουκρανικής κυβέρνησης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του.

H Νορβηγική αστυνομία επιβεβαίωσε στον σταθμό, ότι το τμήμα αλλοδαπών είχε προειδοποιήσει εδώ και δύο εβδομάδες τον Petrovskiy, ότι αξιολογούσε το αν θα τον απελάσει ανεξάρτητα από αυτό που η ασφάλεια ονομάζει «θεμελιώδη εθνικά συμφέροντα», καθώς έλειπε πολύ καιρό από την Νορβηγία παραβιάζοντας τους όρους της άδειας παραμονής του.

Ο εισαγγελέας Raghnhild Høyvik Solheim, o oποίος διέταξε την σύλληψή του, δήλωσε ότι: «έχουμε συλλάβει έναν Ρώσο πολίτη ο οποίος έχασε το δικαίωμά του να παραμένει στην Νορβηγία». Ο Solheim είπε ότι ο συνήγορος του Petrovskiy δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι θύμα πολιτικής δίωξης και ότι θα αντιταχθεί στην απέλασή του.»

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s