Οι «Άριοι» ήρωες της Ουκρανίας…

12648130_1764218223812986_497191076_n

του Eupathy Kolovrat

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, κάποιος «Άριος» Ουκρανός μαχητής, γνήσιος απόγονος των Βαράγκων-Βίκινγκς Ρως που ίδρυσαν το βασίλειο του Κιέβου, με το όνομα Σολομών (ναι, καταλάβατε την καταγωγή του) με περηφάνια επιδεικνύει στο Twitter το μετάλλιο που κέρδισε κατά την πολιορκία του Donbass.

Γνωρίζουμε το μίσος που τρέφουν οι «περιούσιοι» για τον ρωσικό λαό και έτσι δεν μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι οι ομόφυλοι του «Άριου» μαχητή, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, υποστηρίζουν τους Ουκρανούς στη διένεξη με τους Ρώσους. Μια ματιά στο Τwitter του παρασημοφορηθέντος μαχητή θα σας πείσει για το μένος των «περιούσιων» για τον Ρωσικό λαό.

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μια φορά, όπως έχουμε αποδείξει με άλλες αναρτήσεις μας στο παρελθόν, ότι στο πλευρό του Azov μάχονται τάγματα εθελοντών από το Ισραήλ, πληθώρα Ισλαμιστών και, φυσικά, οι απεσταλμένοι του «Θείου Σαμ», Blackwater, χώρια από την στρατιωτική βοήθεια σε υλικό κι εφόδια (από σφαίρες μέχρι άρματα μάχης) που έχουν κατά καιρούς στείλει οι ΗΠΑ και μάλιστα επισήμως.

Ενδεικτικό παράδειγμα ο Κaптан Прайс, ο οποίος υπερηφανεύεται ότι «κάνει παρέα» με την Blackwater:

12607263_1764218330479642_897110329_n

Όσο, λοιπόν, κάποιοι εγχώριοι και αλλοδαποί δήθεν καθαρολόγοι εθνικοσοσιαλιστές και φασίστες προσπαθούν με άκομψο και μεροληπτικό τρόπο να μας πείσουν για τα δίκαια της ουκρανικής υπόθεσης, χρησιμοποιώντας σαν μοναδικό επιχείρημα έναν λανθάνοντα νεομπολσεβικισμό στο περιβάλλον του Πούτιν, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψουν τον αντιρωσισμό τους, εμείς με επιχειρήματα θα αποδεικνύουμε ποιοι ήταν αυτοί που κρύβονταν πίσω από τα γεγονότα στην Μαϊντάν και ποιοι είναι αυτοί που πολεμάνε το ρωσικό έθνος.

Άλλωστε, οι πραγματικοί ήρωες της Νέας Ρωσίας δεν ήταν τα νεοσταλινικά τσιράκια της Zaria, του περιούσιου νεομπολσεβίκου Πλοτινσκι. Οι πραγματικοί ήρωες της Νέας Ρωσίας είναι οι εθνικοσοσιαλιστές της Rusich και του Project Mayhem καθώς και οι “λευκοί” μοναρχικοί Κοζάκοι που κράτησαν όρθια την Νέα Ρωσία και μάλιστα όχι υπό τις καλύτερες συνθήκες!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s