Σλαβική αδελφότητα

image

του Eupathy Kolovrat

Πριν από λίγες μέρες στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, την Βαρσοβία, το δημοφιλές Ρωσικό (ανοικτά εθνικοσοσιαλιστικό) μουσικό συγκρότημα РУССКИЙ СТЯГ (Russian banners) έδωσε μουσική συναυλία, ως καλεσμένοι του πολωνικού εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος ZADRUGA!

Το κίνημα Zadruga δεν είναι ηλίθιοι «νεοναζί» φετιχιστές που απλά (όπως πολλοί από τους αλλοδαπούς και, δυστυχώς, εγχώριους υποστηρικτές της Azov) αντιγράφουν τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό του ’30. Πιστεύουν σε έναν πολωνικό εθνικοσοσιαλισμό σύμφωνα με την πολωνική εθνική παράδοση, και, ενώ συμφωνούν στα περισσότερα με τον τρόπο οργάνωσης της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, είναι δριμείς επικριτές του αντισλαβισμού και της εν γένει αντιμετώπισης των Σλάβων από την πλειοψηφία των Γερμανών (και του ιδίου του Α. Χίτλερ) κατά την διάρκεια του Β’ ΠΠ. Είναι πανσλαβιστές, υποστηρίζουν την ενότητα του σλαβικού κόσμου, και, ως γνήσιοι Πολωνοί πατριώτες, δεν ξεχνούν τα δεινά του Πολωνικού λαού από τους κομμουνιστές, τους Σοβιετικούς, αλλά και από τους Γερμανούς, κυρίως δε, από τις ένοπλες γαλικιανές ληστοσυμμορίες του Stepan Bandera (το κατά πόσο εθνικοσοσιαλιστής ήταν ο Bandera και οι γαλικιανές του ληστοσυμμορίες θα το δούμε σε άλλο άρθρο)! Το μόνο αρνητικό του συγκεκριμένου κινήματος είναι ο έντονος αντιχριστιανισμός του, με τον οποίο ο γράφων, αν και παγανιστής, διαφωνεί και τον θεωρεί άσκοπο (και επικίνδυνο) την δεδομένη χρονική στιγμή.

Όπως ήταν φυσικό, όταν τα νατοϊκά τσιράκια του «περιούσιου» Ποροσένκο επιτέθηκαν στον λαό της Νέας Ρωσίας, το κίνημα Zadruga τάχθηκε με το πλευρό των Σλάβων αδελφών τους· και όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με αποστολή εθελοντών. Αρκετοί Πολωνοί σύντροφοι του εν λόγω κινήματος εντάχθηκαν στο αμιγώς εθνικοσοσιαλιστικό τάγμα ειδικών επιχειρήσεων «Rusicz»!

Από το event δεν έλειψε και ο υποδιοικητής της “Rusicz” ο Ρωσονορβηγός Veliki Slavian (ο Slavian, στο παρελθόν, είχε υπηρετήσει στην επίλεκτη μονάδα του νορβηγικού στρατού «Telemark»).

image (1)

Φαίνεται ότι ο μύθος που θέλει τους εθνικιστές, τους φασίστες και τους εθνικοσοσιαλιστές να υποστηρίζουν την ουκρανική πλευρά αρχίζει να καταρρέει. Όπως καταρρέει κι ο μύθος ότι όσοι υποστηρίζουν την Νέα Ρωσία είναι «πουτινιστές» και «νεομπολσεβίκοι».

Εμείς δεν είμαστε ακροδεξιοί όψιμοι υποστηρικτές της Ρωσίας του Πούτιν, οι οποίοι, αφού έχασαν το χαρτζιλίκι από τα υπερατλαντικά αφεντικά τους, προσπαθούν να βρουν άλλους προστάτες, και ούτε ξεχνάμε τους δολοφονημένους συναγωνιστές μας από τον δοτό του Κρεμλίνου, κομμουνιστή Πλοτνίτσκι. Παρομοίως, δεν μπορούμε να υποστηρίζουμε κάποιους οι οποίοι, επειδή χρησιμοποιούν μια ρούνα ή έναν μαύρο ήλιο (για να προσελκύουν χρήσιμους ηλίθιους, τους οποίους θα τους πουλήσουν αργότερα), δουλεύουν για τους αμερικανοσιωνιστές κατακτητές της Ευρώπης!

image (3)

image (2)

rusicze-1-of-1-Kopiowanie

 ΠΗΓΗ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s